Capital.ba

Akcije Applea pale odmah nakon predstavljanja nove serije iPhone

10.09.2024. / 9:40

NJOJORK – Akcije kompanije Apple pale su na svjetskom finansijskom tržištu za 1,47 odsto, odmah nakon predstavljanja modela Ajfon 16, pokazuju berzanski indeksi.

FOTO: Agencije

Poslije predstavljanja telefona sa novim funkcijama i podrškom za neuronske mreže tokom dana, hartije od vrijednosti kompanije su pojeftinile.

Ranije je objavljeno da kupci masovno reklamiraju nove Apple Vision Pro naočare za virtuelnu realnost  žaleći se da im izazivaju glavobolju, drhtavicu, crvenilo i suve oči.

Pored toga, ove naočare su teške (650 g), a jedan od korisnika je tvrdio da su mu Apple Vision Pro naočare izazvale pucanje krvnog suda u oku.

Kupci kažu da je iskustvo korišćenja slušalica bilo “magično”, ali previše neprijatno.

Tanjug

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!