Capital.ba

Haos u Depotu: Smijenjeni direktor ne prihvata smjenu

17.07.2024. / 10:50

BANJALUKA – Direktor DEPOT-a Željko Savić ne prihvata odluku Nadzornog odbora o njegovoj smjeni zato što smatra da je nelegalna.

depot

Foto: Capital.ba

Nadzorni odbor smijenio je juče Savića i za novog direktora Depota imenovao funkcionera SPS-a Ratka Jokića.

Međutim, Savić tvrdi da NO nije donio legalnu i zakonitu odluku o njegovoj smjeni  zbog čega odbija da preda dužnost, a trenutno se u Depotu nalazi i policija.

“NO nije čak ni glasao o mojoj smjeni, tako da je odluka i sa te strane nezakonita. Oni tvrde da su donijeli odluku, ali bez ikakvog obrazloženja što je nezakonito. Ne mogu da prihvatim tu odluku, jer je moja obaveza da štitim zakonitost i imovinu ovog preduzeća”, rekao je Savić novinarima.

On je rekao da je na poziv nelegalnog direktora Ratka Jokića jutros u ovo preduzeće došla policija.

Predsjednik Nadzornog odbora Zoran Savić zamolio je novinare da izađu iz prostorija Depota uz obećanje da će uskoro izaći i dati izjavu.

Foto: Capital.ba

CAPITAL: D. M.

Preuzimanje dijelova teksta ili teksta u cjelini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.capital.ba
Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!