NOVI SAD, Industrija mesa “Matijević” je investirala 600.000 evra u za proširenje i modernizaciju linije za porcionisanje i pakovanje svežeg i oblikovanog mesa za roštilj.
Svježe meso-ćevapčići i pljeskavice se mašinski oblikuju i automatski pakuju u specijalne posude sa zaštitnom atmosferom. Na taj način se omogućava duže očuvanje kvaliteta i svježine mesa, po najvišim standardima propisanim za kvalitet i bezbjednost hrane.
Izlazeći u susret potrebama i željama potrošača, gotov proizvod-ćevapčići i pljeskavice u MAP posudi, ovih dana će biti dostupni kupcima i potrošačima po promotivnoj cijeni 379 dinara po kilogramu u svim diskontima IM “Matijević “.
Industrija mesa Matijević u ovom trenutku prosječno dnevno proizvodi i otprema svojim vozilima oko 180 tona gotovih proizvoda i svih vrsta svježeg mesa, od čega se 95 odstoprodaje realizuje u savremeno opremljenim maloprodajnim objektima, a 5 odsto ostalim kupcima kroz veleprodaju. Telegraf.rs