Capital.ba

ProCredit banka nudi besplatan korisnički paket „ProBaj“

10.09.2024. / 15:55

SARAJEVO – Za sve građane, posebno one nezadovoljne trenutnim uslugama u bankama čiji su klijenti, Procredit banka nudi novu mogućnost, šest mjeseci besplatne korisničke pakete nakon kojih će klijenti moći odlučiti da li nastaviti saradnju sa bankom, ili raskinuti ugovor. Rukovodstvo Procredita poručuje, ovo je revolucionaran potez simboličnog naziva „ProBaj“.

FOTO: Capital

„Procredit banka će ponuditi klijetima probni period od šest mjeseci za sve pakete usluga. Tekući račun, debitnu karticu, mobilno bankarstvo, besplatan platni promet u zemlji, besplatno podizanje na svim bankomatima, ne samo Procredit banke, prvih pet puta mjesečno. Prvi put stavljamo klijentsko iskustvo na prvo mjesto. Nakon toga oni donose odluku da li nastavljaju sa nama raditi“, kazao je direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom Procredit banke Amir Termiz.

On dodaje da je proces otvaranja računa u ovoj banci pojednostavljen, te da svi klijenti koji od danas odluče otvoriti račun u ovoj banci usluge neće plaćati narednih šest mjeseci, uz dodatak da se pogodnost besplatnog platnog prometa u zemlji, i podizanje novca sa svih bankomata prvih pet puta u mjesecu besplatno, zadržava i nakon šest mjeseci.

Digitalizacija i inovacija su u središtu poslovanja Procredit banke dodaju iz Uprave. Trude se da poslovanje bude jednostavno i da su na čelu digitalne transformacije na tržištu. Vjeruju da će biti prvi koji će, kada se stvore zakonski uslovi, omogućiti otvaranje računa bez dolaska u banku.

„Prethodna godina je istorijski najuspješnija godina u poslovanju Procredit banke i u toku ove godine smo nastavili istim trendom. U segmentu poslovanja sa fizičkim licima, u prvih šest mjeseci ove godine ostvarili rast u depozitnom portfoliju od rekordnih 20 odsto i u kreditnom portfoliju od 33 odsto, zbog čega smo jako srećni“, rekla je Amina Durmo Trlin, članica Uprave ProCredit Bank.

Sve su ovo pokazatelji, da način rada Procredit banke, koji nije tradicionalan odgovara klijentima, kažu iz Uprave ove Banke, uz napomenu da ostaju posvećni privredi koja, kako ističu, već 30 godina računa na Procredit banku. PR

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!