Capital.ba

Srđan Jovanović novi direktor IRB-a

23.08.2024. / 18:47

BANJALUKA – Srđan Jovanović iz Prijedora zamijeniće Dražena Vrhovca na čelu Investiciono-razvojne banke Republike Srpske, a nakon što je Vrhovac podnio ostavku na ovu funkciju.

IRB

Foto: Capital.ba

Ovo je odlučeno na sjednici Nadzornog odbora IRB-a.

Jovanović je docent doktor ekonomskih nauka. Radio je u Filijali Fonda PIO u Prijedoru.

Vršilac dužnosti direktora Investiciono – razvojne banke (IRB) Republike Srpske Dražen Vrhovac podnio je danas ostavku na ovu funkciju. ATV

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Srđan Jovanović novi direktor IRB-a

    1. Maki

      Trebali su strucnjaka Radivojca da stave
      Nema pojma o bankarstvu a vodi stecaj Banke srpske
      Konsultat za Zeljeznice a zeljeznice propalr
      Glavni u Grantnom fondu i on propao
      Samo zna da se zeni i razvodi

    2. Peny

      Jedan finansijski genije je otisao a dolazi drugi, jos briljantnije karijere, iz filijale pio prijedor,član biblioteeke, ,esalon sjajnih mladih ljudi koji ce nas odvesti ravno u svijetlu buducnost. Ne treba brinuti, Šef je tu da o svemu misli.

    3. Bane

      Janjoš koji je u stečaju sada je nekada prodavao stočne mekinje, a nakon toga se bacio u intelektualne vode otvorivši svoj privatni fakultet i krenuo prodavat diplome u vatrogasnom domu u Prijedoru. Privatne fakultete sve treba zatvorit jer su manje više svi isti i sve izdate diplome poništit.

      • RE Bane

        Slažem se, samo što i tzv. “državni” u BL isto tako treba zatvoriti, od tih para najtalentovaniju djecu stipendisadi nek se školuju u BG, pa čak i po svijetu… Taj “državni” je totalno privatizovan, s tim što profesori gledaju kakvu odjeću nosiš, pa ako je skupa imaš prolaz jer se boje tate i mame, a onda vježbaju strogoću na sirotinji!

    4. Goran

      Zadivljen sam naučnim postignućima novog direktora. 5 naučnih radova iz oblasti: turizam, preduzetništvo, marketing, novinarstvo i IT. Ber je konzistentan da se dva puta ne bavi istom oblašću. Završio visoku školu Janjoš u Prijedoru, magistrirao na fakultetu za menadžment na univerzizetu Union u Sremskim Karlovcima (napisao malim slovom “karlovcima” u CV-u) i doktorirao na Nezavisnom univerzitetu Banja Luka. Docent u oblasti poslovnih finansija.
      Jadna nam majka. Svima, koliko nas ima.

      • Superhik

        Nisam ni očekivao da će postaviti nekoga od integriteta (ostali su dosljedni) ali bih volio da nisam saznao sve ovo o direktoru institucije koja bi trebala predstavljati jedan od temelja ekonomske stabilnosti Republike Srpske! IRB su pretvorili u bankomat za dvorske tajkune….

        • Goran

          Traže se isključivo poslušni kadrovi iz uže naučne oblasti direktorovanja. Stručne radove mogu objavljivati na indijskom sajtu, kao ovaj iz ove teme, a ni ne moraju.

    5. kemo

      Srdjo kupio prvo visu skolu na Janjosu, pa onda kupio doktorat na Prometeju :) Isti kao Vrhovac, samo sto je Vrhovac kupio diplomu u svadbenom salonu u Grudama :

      • Baka

        Ova Srdjan kao i bivši direktor Vrhovac ista matrica kupovnih diploma. Naravno niti jedna redovni državni fakultet, nego sve kupljene kod nepismenih gazda tih škola uz jedno hladno pivo i lagano ćaskanje. Mi smo doveli sve do apsurda i gadjenja. Pogledajte te na prvu nepismene i neobrazovana lica.

        • RE Baka

          Sve se slažem samo ne znam otkud vam da je “državni” u BL išta bolji… Tamo se katedre nasljeđuju ko ćevabdžinice, naročito na pravnom!