Capital.ba

Direktor IRB-a Dražen Vrhovac podnio ostavku

23.08.2024. / 15:42

BANJALUKA – Vršilac dužnosti direktora Investiciono – razvojne banke (IRB) Republike Srpske Dražen Vrhovac podnio je ostavku na ovu funkciju. 

Dražen Vrhovac direktor IRB-a

Foto: Srna

Razlog za ostavku nije poznat.

On je na čelo IRB-a došao u januaru 2020. godine. Ujedno je i poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

ATV

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Direktor IRB-a Dražen Vrhovac podnio ostavku

    1. Baca

      Sramota kad neko sa diplomom iz Širokog Brijega moze biti direktor banke. Lik je kao seoska mlada. Novoimenovani direktor diploma od Janjoša iz Vateogasnog doma u Prijedoru. Janjoš prodavao nekada mekinje.

    2. Maki

      Trebali su strucnjaka Radivojca da stave
      Nema pojma o bankarstvu a vodi stecaj Banke srpske
      Konsultat za Zeljeznice a zeljeznice propalr
      Glavni u Grantnom fondu i on propao
      Samo zna da se zeni i razvodi

    3. Kekw

      Zna li iko kakve kvalifikacije ovaj novi lik ima? Gdje je zavrsio fakultet, ili je jos samo jedan stranacki poslusnik bez integriteta?

      • Goran

        Napisah u drugoj temi, ali evo i ovdje:
        Zadivljen sam naučnim postignućima novog direktora. 5 naučnih radova iz oblasti: turizam, preduzetništvo, marketing, novinarstvo i IT. Bar je konzistentan da se dva puta ne bavi istom oblašću. Završio visoku školu Janjoš u Prijedoru, magistrirao na fakultetu za menadžment na univerzizetu Union u Sremskim Karlovcima (napisao malim slovom “karlovcima” u CV-u) i doktorirao na Nezavisnom univerzitetu Banja Luka. Docent u oblasti poslovnih finansija.
        Jadna nam majka. Svima, koliko nas ima.

    4. EXPERT

      neka misterija je iza brda. ili rotacija partijskih knjizica???? gde su tu obicni ljudi, sto imaju ZNANJE A NEMAJU PARTIJSKE CITAPE????? SAMO OVI SA PARTIJSKIM KNJIZICAMA , NE SA SKOLSKIM KNIZICAMA , IMAJU PRAVO DA SE BOGATE???????

      • Pane

        Bivši poštar je trebao ostati poštar i držati kafanu, a ne sa nekom kupljenom falš naravnom privatnom diplomom biti bankar. Niko nema završen redovni državni fakultet i da je bio u pravom smislu student, nego svi digli kredit pa kod lokalnih privatnika po diplomu na rate. Zato i jesmo gdje jesmo.

    5. kemo

      Srdjo kupio prvo visu skolu na Janjosu, pa onda kupio doktorat na Prometeju :) Isti kao Vrhovac, samo sto je Vrhovac kupio diplomu u svadbenom salonu u Grudama :

    6. Frizer

      Ma vidi kako ga grli samo Vukan. Vidi se sa tu jma ljubavi. Serdar se zaljubio a Adisa na aparatima
      https://nebojsavukanovic.info/sastanak-u-banjaluci-sa-povjerenicima-iz-krajine/

    7. Radolino

      Tako se to radi, a ne kao Rade Rastoka da te smjenjuju.
      Serdar u transu, grli ga Vukan

    8. Upućen

      Razlog je strah. OFAK i CIA vrte će burgija neće…..