Capital.ba

Odgođeno suđenje Zeljkoviću i ostalim optuženim licima

01.07.2024. / 13:20

BANJALUKA – Suđenje u slučaju korona ugovori bivšem direktoru Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske Branislavu Zeljkoviću, kadaru Ujedinjene Srpske i ostalima, ponovo je odgođeno, nakon što se optuženi Slavko Bojić na samom početku suđenja, obratio sudu rekavši da neće moći prisustvovati današnjem suđenju zbog zdravstvenih problema, koje je sudu detaljno obrazložio.

zeljković

FOTO: Ustupljena fotografija

Međutim medicinska dokumentacija sudu je dostavljena u petak u poslijepodnevnim časovima, te sudija nije imao vremena da odgodi suđenje.

Tužilac Sanja Tadić Stojisavljević istakla je da je ovakvo ponašanje nedopustivo u sudu, kazavši da je jednom prilikom optuženog Bojića vidjela u kafiću, a u to vrijeme je takođe bio na bolovanju, na šta su advokati burno reagovali.

Podsjećamo, optuženi Slavko Bojić, prethodni put nije se pojavio na suđenju, a sudu je usmeno saopšteno da je na liječenju u Njemačkoj, za šta nije dostavio nikakvu medicinsku dokumentaciiju.

Naredno ročište zakazano je za ponedeljak 8. jula. Sudija Dragan Uletilović istakao je da je ovo posljednja opomena i da se medicinska dokumentacija mora dostavljati na vrijeme. BN TV

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!