BEOGRAD, Cijene ugostiteljskih usluga povećane su u Srbiji u februaru za 0,4 odsto, a najviše su porasle cijene prenoćišta, za1,3 odsto, objavio je Republički zavod za statistiku.
Cijena hljeba povećana je za 0,8 procenata, variva za 0,7, kolača za 0,5, gotovoh jela za 0,4, pečenja i jela po narudžbini za 0,3 i salate za 0,3 odsto. Cijene alkoholnih i bezalkoholnih pića porasle su neznatno, za 0,1 odsto.
Od početka godine cijene ugostiteljskih usluga povećane su 1,1 odsto, a najviše je u tom periodu poskupjelo prenoćište, za pet odsto. Cijena gotovih jela od početka 2014. porasla je za 1,1 odsto, variva za jedan, salata za jedan i kolača za 0,7 odsto. Cijene alkoholnih i bezalkoholnih pića ostale su na istom nivou. Tanjug
Preuzimanje dijelova teksta ili teksta u cjelini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.capital.ba