Capital.ba

Na Kopaoniku za vikend 20.000 turista

17.03.2014. / 13:22

kopaonikKOPAONIK, Gotovo 20.000 skijaša i ljubitelja planine boravilo je tokom proteklog vikenda na Kopaoniku, a samo u toku jednog dana 6.200 njih bilo je na skijama i bordu, objavila su Skijališta Srbije.

Trenutno na Kopaoniku ima 45 centimetara utabanog snijega na stazama, dok je visina prirodnog snijega van staza 35 centimetara. Pripremljene su 32 staze, a ljubitelje zimskih sportova prevozi 18 žičara i ski liftova.

U tom preduzeću navode da su idealno vrijeme i odlično pripremljene skijaške staze privukle veliki broj turista, da baš ovaj vikend provedu na Kopaoniku.

“Mart mjesec donio je izuzetne uslove za zimske sportove, jer su duži, sunčani dani, uz veliku količinu snijega učinili da provod na Kopaoniku bude nezaboravan”.

Dobri uslovi za skijanje i vožnju borda će biti i narednih dana, a uz neophodne uslove, Skijališta će nastaviti sa proizvodnjom vještačkog snijega i pripremom staza. Tanjug

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!