Capital.ba

Delegacija Vlade Srbije krenula automobilima za Banjaluku

16.12.2013. / 10:49

vlada srbijeBEOGRAD, Delegacija Vlade Srbije krenula je automobilima za Banjaluku, gdje će biti održana zajednička sjednica vlada Srbije i Republike Srpske, saznaje Srna u Vladi Srbije.

Delegacija Vlade Srbije, sa premijerom Ivicom Dačićem na čelu, nije mogla jutros da poleti specijalnim letom za Banjaluku zbog guste magle na banjalučkom aerodromu.

Zbog tehničkih uslova, otkazan je prevoz autobusom za beogradske novinare.

Prema procjenama, delegacija Vlade Srbije trebalo bi da stigne u Banjaluku oko 13.00 časova.

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Delegacija Vlade Srbije krenula automobilima za Banjaluku

    1. VILDANA

      MA NIJE TO DO AERODROMA TO JE DO CUBRILOVICEVOG DIREKTORA KONTROLE LETENJA NEKOG BIVSEG OFICIRA COPICA, SJECAM GA SE PO BRANKU COPICU, KOJI NECE I NE ZNA DA NABAVI PRAVU OPREMU ZA TAJ AERODROM, NEKO KUPUJE SAMO SKUPLJU POLOVNU… JA SAM SLETILA U ZAGREB SA NEKOM DANSKOM KOMPANIJOM I NISAM U PO BIJELA DANA VIDJELA IZACI IZ AVIONA, A LJUDI U BANJALUCI OTVOREO PRICAJU DA OVI BANJALUCKI DRIPCI POJMA NEMAJU…SAMO KRECE ZIDOVE I ZIDAJU BETONSKE ZGRADE… A NASA BOSANSKA KONTROLA JE TREBALA DA PRORADI JOS PRIJE 10 GODINA, ALI TO JE CUBRILOVICEVA POLITIKA I NJEGOVOG SDS, NE DA ON DA SE PARE UDRUZE I DA SE ZAJEDNO TROSE JER…

    2. Analitičar

      Zar taj međunarodni aerodrom, kao jedan od lidera međunarodnih aerodroma u regionu nema uslove, da braća iz ”majke Srbije” mogu da slete u svako doba i vremenskih prilika. Očigledno da JP ”Aerodromi RS” ne ispunjavaju mnogo uslova za uspješno poslovanje, jer smeta im magla. Šta je sa ostalih aerodroma u okviru JP ”Aerodromi RS”???????? Trebinje, Sokolac itd….da li tamo ima magle ili prašine ili je sve ovo prašina narodu u oči!!!!
      Zašto rukovodstv o R.Srbije, nije koristilo alternativne aerodrome u BiH..npr. Tuzla…SA….MO…to najvjerovatnije znaju bezbedonosne strukture Vlade R.Srbije.

    3. dzindzo

      Šta će na to reći ovi iz avio-kompanije koji su uveli svakodnevni let za Banjlauku? Let nije ni rano ujutru ni uveče nego u sred dana.