Capital.ba

Dačić sa predstavnicima kompanije “Securitas AB”

24.09.2013. / 10:31

dacicBEOGRAD, Predsjednik Vlade Srbije Ivica Dačić razgovaraće danas u Beogradu sa predstavnicima kompanije “Securitas AB”.

Sastanak će biti održan u zgradi Vlade Srbije, najavila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Kompanija “Securitas” sa sjedištem u švedskom gradu Štokholmu lider je u oblasti poslova privatne bezbjednosti i zaštite na svjetskom tržištu i već nekoliko godina posluje i u Srbiji.

Ta kompanija, kako je navedeno na njenom sajtu ima više od 300.000 zaposlenih i posluje u 51 državi u Americi, Evropi, na Bliskom Istoku, Aziji i Africi.

U Srbiji je prisutna posredstvom kompanija “Securitas Services” d.o.o. koja je specijalizovana za pružanje usluga u oblasti fizičkog obezbjeđenja, tehničkih sistema zaštite, zaštite od požara, transporta novca i dragocjenosti … Tanjug

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!